Over ons

Volledige schade ontzorging

Schade Regie Centrum helpt mensen graag zo snel mogelijk uit de brand. Wij herstellen schade door breuk van een waterleiding of afvoer,  brandschade, inbraakschade, stormschade en alle andere schade die aan of in uw woning of bedrijfsruimte kan ontstaan.

Wij werken vaak in opdracht van tussenpersonen, verzekeraars en schade-experts, maar u kunt ons ook rechtstreeks inschakelen.

Altijd direct een oplossing

Nadat een schade bij ons gemeld wordt passen wij zo snel mogelijk een schadestop toe. U kunt hierbij denken aan het toepassen van een noodvoorziening. 

Hierna inventariseren wij welke schade is ontstaan en wat er nodig is om de schade te herstellen. Op basis van deze inventarisatie maken wij een complete offerte op.

Schadeherstel Roosendaal
Het Schade Regie Centrum is opgericht door Louis Schenkel en Steven Mc Gill. Louis is al sinds 1998 werkzaam in de verzekeringsbranche. Eerst als schadebehandelaar (Brand) en later als algemeen schade-expert. Steven heeft al ruim 20 jaar een eigen aannemings- en onderhoudsbedrijf. Louis en Steven hebben hun kennis en ervaring gebundeld in het Schade Regie Centrum.

20 jaar ervaring

24/7 Bereikbaar

Eén aanspreekpunt

w

Duidelijke afspraken

Rechtstreeks of via uw verzekeraar

Als u ons rechtstreeks heeft ingeschakeld moet u de schade zelf melden bij uw verzekeraar. U ontvangt dan een schadenummer op basis waarvan wij de offerte aan u verzekeraar aanbieden. Als de offerte akkoord is bevonden zullen wij de schade in overleg met u herstellen.

Afhankelijk van de afspraak die er met uw verzekeraar zullen de kosten aan u, of direct aan uw verzekeraar worden gefactureerd.