Droogtechniek

Vakkundig oplossen van uw vochtprobleem

Na waterschade kampt iedere woonruimte of bedrijfspand met een vochtprobleem. Wanden, plafonds en muren zijn vaak voor korte of langere tijd blootgesteld aan water waardoor er allerlei problemen ontstaan. Dit geldt zowel voor de korte als lange termijn.

Het is daarom van essentieel belang dat alles in uw woning of bedrijfspand wordt nagekeken op vochtschade. Dit doen wij met speciale apparatuur, ontwikkeld voor het opsporen van vocht op plaatsen waar het niet hoort. Door dit te combineren met het toepassen van de juiste droogtechniek kan de ruimte of het pand op de juiste manier hersteld worden.

Vochtmeting en schade inventarisatie

Om de mate van het vochtprobleem te bepalen doen wij diverse vochtmetingen om het probleem zo in kaart te brengen. Daarna zal worden bepaald of drogen van ruimtes afdoende. Mogelijk is er meer herstelwerk of herbouw nodig. Dit alles wordt in een uitgebreide rapportage en offerte aan u overlegd.

Droogtechniek Roosendaal

Voorkom problemen en schakel ons direct in!

Als vochtproblemen niet op de juiste manier worden behandeld zorgt dat na verloop van tijd voor allerlei problemen. Denk hierbij aan schimmelvorming, verminderde isolatie, bollen van vloeren, het loslaten van pleisterwerk, uitzetten van houten wanden, loslaten van cement dekvloeren en al het andere denkbare. Het is daarom van het grootste belang dat het vochtprobleem wordt opgespoord en met de juiste droogtechniek wordt behandeld!

24/7 bereikbaar

w

20 jaar ervaring

Duidelijke afspraken

Snel & vakkundig

Schade Regie Centrum ontzorgt

– Wij beschikken over de nieuwste droog-apparatuur zoals ventilatoren en warmte generatoren die op elk gewenst niveau kunnen worden ingezet.
– Naast droogtechniek verzorgen wij ook alle herstelwerkzaamheden.
– Wij werken in opdracht van verzekeraars, bouwbedrijven, woningcorporaties en particulieren.
– Wij schakelen direct, geen wachttijd bij acute schade
– U heeft één aanspreekpunt waardoor alles overzichtelijk en efficient kan worden geregeld!

Heeft u een vochtprobleem?

Bel: 0165 – 328 095